diumenge, 17 de gener de 2016

20G: Tenim sous del passat, volem preus del passat! #ATMestemPreparatsPer segon any consecutiu, les tarifes del metro es congelen o baixen mínimament. Això és una victòria popular, però no pensem quedar-nos aquí. 

Si tenim sous del passat, volem preus del passat!

Exigim, ara que a la Generalitat i a l'Ajuntament de Barcelona es parla dels nous pressupostos:
  • La tornada, com a mínim, a les tarifes de 2013 a tots els títols de transport en totes les zones i la gratuïtat per a estudiants i persones aturades.
  • Una taula social del transport públic on es decideixi la tarificació.
  • Que la T-Mobilitat sigui 100% pública i engegar un procés participatiu per definir entre totes quina T-Mobilitat volem.
És per això que tornem al carrer, per a realitzar diverses accions en les parades de metro i una assemblea per a organitzar els propers mesos de lluita, amb l'objectiu d'aconseguir una baixada de tarifes per al proper semestre.

Punts de trobada aquest dimecres 20 de gener:
18.30h: Palau Reial (L3), Cornellà Centre (L5) i Ciutat Meridiana (L11)
19.00h: Llucmajor (L4), Hospital Clinic (L5), Fontana (L3), Horta (L5), Plaça de Sants (L5), Sant Andreu (L1), Arc de Triomf (L1), Santa Coloma (L1).
20.00h: Totes a La Sagrera (L1, L5, L9, L10, R)

Si vols organitzar al teu barri, poble o vila una concentració, o per a futures mobilitzacions, escriu-nos un privat al Facebook o escriu-nos a: stoppujadestransport@gmail.com